Werken aan jouw financiële toekomst

Ik geef inzicht in jouw financiële zaken en maak zaken overzichtelijk. Hierdoor word jij je bewust van de keuzes, die je hebt en welke acties je kunt ondernemen om te kunnen leven, zoals jij dat zelf wilt!

Neem de regie over je eigen leven. Wat wil je bereiken? Hoe wil je leven? Ik help je om het financieel mogelijk te maken. Jammer, maar helaas…..je hebt meestal geld nodig om te kunnen doen wat je wilt. Ga er daarom kritisch en bewust mee om.

Specialties: Ik probeer de wensen en dromen van mensen financieel mogelijk te maken.

Over René Springintveld

Op 1 oktober 2011 ben ik gestart met mijn onderneming. Vanaf 1990 ben ik verzekeringsadviseur geweest bij diverse kleine en grote bedrijven. De laatste 13 jaar bij een werkgever heb ik voornamelijk pensioenadvies gegeven. In de loop van de tijd heb ik verschillende studies gedaan en met succes afgerond (O.a. Makelaardij, Financiële planning) Dit zijn studies op HBO-niveau.

De reden om voor mijzelf te beginnen, was voornamelijk het besef, dat ik als adviseur wil worden gezien en niet als verkoper van financiële producten. Ik ben dit vak ooit ingegaan om mensen te helpen met financiële vragen/problemen en niet om ze zoveel mogelijk verzekeringen te verkopen.

Bij mij is het dus ook niet mogelijk om een verzekering of hypotheek  af te sluiten. Mijn adviezen gaan veel verder en zijn veel waardevoller en duurzamer.

Pin It on Pinterest

Share This